HTML

Négy hét Máltán

Négy hét Máltán

Friss topikok

  • svenjazz: Mi ez a demjénferis cucc he? azért remélem tanulsz is, míg a sörrel a maradék agysejtjeidet pusztí... (2007.08.12. 14:10) De nehéz az iskolatáska...

Linkblog

Archívum

2007.08.09. 13:42 mathifou

De nehéz az iskolatáska...

A magamfajta megöregedett gimnazista különös élménnyel fogadja mikor újból iskolapadba kell ülnie. A reggeli megérkezéskor a pedellus a kapuban várja a diákokat, megdorgál ha elkésem. Még szerencse hogy elfelejtették az ellenőrzőt kiosztani, így abba nem tud beleírni.

A tanórák nosztalgiát ébresztenek bennem, bár a házifeladatot lényegesen nagyobb élmény a tengerparton megcsinálni. Tanárunk SIMON nagyon érzékeny a környezetvédelemre, mert valahogy minden téma végére oda lyukadunk ki. Azért az egy nagy különbség a régmúlt iskolai élményhez képest hogy itt a büfében lehet sört kapni és ezen extrával több társammal együtt élünk is. Az osztályban túlnyomó részt spanyol és olasz társaság van. Ők egymás között saját nyelvükön beszélnek, de felajánlották, hogy párhuzamosan olasz nyelvoktatásban is részesítenek.

Az óra végi kicsöngetés élménye több évtizedes múlt ellenére ugyanolyan lelkesedést vált ki a diákokból mint anno.

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://mathifou.blog.hu/api/trackback/id/tr3136028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

svenjazz 2007.08.12. 14:10:45

Mi ez a demjénferis cucc he? azért remélem tanulsz is, míg a sörrel a maradék agysejtjeidet pusztítod! És különbenis: mi ez a kétpercenként rakom fel a bejegyzéseket a blogra he? (írjál még, h mi a frász van! kajákat részletezd egy kicsit! és a nőkről egy szó se? buzi-e-vagy?)
süti beállítások módosítása