HTML

Négy hét Máltán

Négy hét Máltán

Friss topikok

  • svenjazz: Mi ez a demjénferis cucc he? azért remélem tanulsz is, míg a sörrel a maradék agysejtjeidet pusztí... (2007.08.12. 14:10) De nehéz az iskolatáska...

Linkblog

Archívum

2007.08.09. 13:26 mathifou

Welcome to MÁLTA

A repülőből kilépve hamisítatlan dél mediterrán helyen érezhettem magam. Fülledt meleg levegő vett körül némi porral vegyítve. Először igen kellemetlen de hamar hozzászokik az ember. Repülőtér belseje nem túl nagy de meglepően tiszta. Vendéglátóim a mediterrán pontosságot meghazudtolva előkészített a nevemre szóló „welcome” borítékkal vártak, amelynek tartalma minden információt megadott, hogy még én se tévesszem el hogy mi a teendőm. A város környezete megfelel a tradicionális az átlagtól magasabb ”utcai kosz” átlagnak.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://mathifou.blog.hu/api/trackback/id/tr56136009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása